Egy “szkeptikus” Laminine tapasztaltai

Mindig is szkeptikusan álltam hozzá mindenféle “csoda” készítményhez, ezt is csak azért próbáltam ki, hogy ne sértsem meg azt a kedves ismerősömet, aki ajánlotta. Egy emelt dózissal kezdtem 3×2/nap! Gondoltam, így gyorsan elfogy, hamarabb vége a tortúrának, én megtettem, amit kértek.

Az első két szemet lefekvés előtt vettem be: – általában rossz alvó vagyok, és fáradtan, összetörten ébredek, nincs is kedvem fölkelni, ha nem muszáj – Reggel nagyon nyugodtnak és kipihentnek éreztem magam, és nem volt kedvem felkelni, ha nem muszáj. Majdnem egész nap aludtam, három napon át, majd egyszer csak úgy ébredtem, hogy tele voltam energiával, tervekkel, ötletekkel, mint húszévesen.

Egy hét múlva, teljesen megszűntek a gyakori vizelési ingerek, és a vérnyomásom is kezdett rendbe jönni. Időnkén alább hagyott a fülcsengésem, amivel már szintén régóta kénytelen vagyok együtt élni. Összességében jól érzem magam, vidámabb nyitottabb vagyok a környezetemre, és a nemi vágyam is felfokozódott. Most már kíváncsi vagyok, hogy még mi minden változik meg.

József 60 éves, Bp.

Hozzászólások lezárva.