Elmúlt az ízületi gyulladásom

2009-ben egyszerre gyulladt be szinte az összes ízületem, a térdem, a vállam és a csípő ízületem. Alig tudtam járni. Orvoshoz jártam, sokféle kezelést kaptam, de semmi sem segített csak rosszabb lett és a végén már csak a szteroidos injekciók enyhítették a nagyon erős fájdalmamat. Később nem jártam kezelésekre, mert nem akartam több szteroidot. Az évek alatt sokat javult az állapotom és megtanultam az állandó fájdalommal együtt élni.

Amikor a Laminine-t elkezdtem nem is gondoltam arra, hogy erre is hatással lesz. Úgy gondoltam, hogy rám fér egy kis regenerálódás, hiszen 61 éves elmúltam. Csak a Laminine-t fogyasztottam kezdetben, napi egy kapszulát. két hét elteltével egyszer csak azt éreztem, hogy napok óta nem fáj semmim. A hirtelen javulás fel sem tűnt először.

Azóta fogyasztom már a többi terméket is, a legszimpatikusabb az egészben, hogy már az elején az ajánlásaim után volt annyi jutalékom, hogy a termékeket meg tudom belőle vásárolni, így ingyen van!

Mindenkinek ajánlom, fogyassza és beszéljen az emberekkel a saját tapasztalatairól, akkor neki is ingyen lesz a termék és még az élete problémáit is meg tudja vele oldani!

F.Kata, Budapest, 61 éves

Hozzászólások lezárva.