Megosztanád tapasztalatod?

Megosztanád tapasztalatodat?

1. lehetőség: írd le nekünk tapasztalatodat és mi elhelyezzük a tematikus (téma szerint rendezett) ” Írott beszámolók” gyűjteményünkben, vagy

2. lehetőség: készíts 1, max. 2 percben videót mobiloddal, vagy valaki segítségével, amelyben elmondod, saját tapasztalatod,

3. lehetőség: mindkettőt megteheted.

 

Fontos szabály, hogy sem írott, sem a videóban elhangzó szövegedben (sem feliratban, sem más módon) nem tartalmazhat kapcsolati vagy regisztrációs linket, e-mailt, adatot, FB kapcsolatot, csak a nevedet, életkorodat és hogy hol élsz.

Rövid, lényegre törő információkat adj, miért fogyasztod, mennyi ideje, mennyit, milyen változás tapasztaltál, …stb.

Azért, hogy sokrétű és jó áttekinthető tapasztalati infó bázist hozzunk létre együtt, korlátokat kell szabni a szöveges és videós beszámolóknak. Ezért a szöveges írás max. 1500 karakter lehet, a videó pedig  max. 2 perces. Ezekbe a keretekbe férjen bele a mondandód, Hosszabb anyagot nem közlünk.

Ennek a megosztásnak a LÉNYEGE, hogy összegyűjtsük a magyar nyelvű tapasztalatokat és MINDENKI tudja használni ajánlása során. Így Te nem csak a saját és környezeted tapasztaltait ismerheted meg és használhatod fel, hanem minden itt megosztott és egyre bővülő infó bázist is.

Az eddigiek alapján mi is össze tudnánk gyűjteni mások tapasztalataiból és így közreadhatnánk azokat, de ez egyrészt nem hiteles, másrészt komolytalan lenne. A saját szavakkal elmondott tapasztalatnak viszont EREJE VAN. Tudod: egy kép felér ezer szóval… Egy videó akár egymillióval is…

Ha meg akarod osztani másokkal Te is a Laminine terméket, akkor ennél jobb és hitelesebb gyűjteményt nem is mutathatnál annak, akivel meg szeretnéd ismertetni.

Mindezt úgy, hogy biztos lehetsz benne, hogy senki nem “szipkázza el előled” leendő vevődet vagy munkatársadat.

Osszad meg Te is saját Laminine tapasztalatod és biztass másokat is erre. Építsünk fel együtt egy hatalmas Laminine tapasztalati portált, amely mindenkinek a hasznára válhat.

 

Hozzászólások lezárva.