Mi a Laminine?

laminine-1-doboz-araA Laminine egy csodálatos termék, melyet MINDENKINEK ismernie kell!

Magyarországra csak 2016. augusztus elején jutott el, pedig már 5 éve elérhető, sőt a világ több, mint 40 országában elégedett és hálás fogyasztók  százezrei vannak, akik megosztják tapasztalataikat. Az USA orvosi kézikönyvében az “orvosi bibliában” is szerepel már 2 éve, 2015-óta.

youtube_icon-laminineA neten és a YouTube csatornán is rengeteg tapasztalati videó van, de ezek zöme angolul, vagy egyéb más nyelveken. Magyarul MÉG nincs ilyen anyag ezért

a www.ElmondomNeked.com weboldal azzal a céllal jött létre, hogy magyar nyelvű felületet biztosítson az érdeklődők és tapasztalataikat megosztók számára, tehát:

–  lehetőséget és helyet biztosít azoknak, akik el szeretnék mondani, vagy le akarják írni saját tapasztalatukat,

–  másrészt gyűjteményként szolgál azoknak, akik érdeklődnek  Laminine iránt.

 

Ez a weboldal CSAK a tapasztalatok megosztására ad módot, de sem most, sem a jövőben NEM FOG SEMMILYEN FORMÁBAN AJÁNLÓI LINKET TARTALMAZNI.

 

 

Megosztanád tapasztalatodat?

helix-capital-man1. lehetőség: írd le nekünk tapasztalatodat és mi elhelyezzük a tematikus, azaz  téma szerint rendezett  gyűjteményünkben, vagy

2. lehetőség: készíts 1, max. 2 percben videót mobiloddal, vagy valaki segítségével, amelyben elmondod, saját tapasztalatod,

3. lehetőség: mindkettőt megteheted.

Fontos szabály, hogy sem írott, sem a videóban elhangzó szövegedben (sem feliratban, sem más módon) nem tartalmazhat kapcsolati vagy regisztrációs linket, e-mailt, adatot, FB kapcsolatot, csak a nevedet, életkorodat és hogy hol élsz.

elvalaszto-vonal

Ennek a megosztásnak a LÉNYEGE, hogy összegyűjtsük a magyar nyelvű tapasztalatokat és MINDENKI tudja használni ajánlása során. Így Te nem csak a saját és környezeted tapasztaltait ismerheted meg és használhatod fel, hanem minden itt megosztott és egyre bővülő infó bázist is.

Az eddigiek alapján mi is össze tudnánk gyűjteni mások tapasztalataiból és így közreadhatnánk azokat, de ez egyrészt nem hiteles, másrészt komolytalan lenne. A saját szavakkal elmondott tapasztalatnak viszont EREJE VAN. Tudod: egy kép felér ezer szóval… Egy videó akár egymillióval is…

Ha meg akarod osztani másokkal Te is a Laminine terméket, akkor ennél jobb és hitelesebb gyűjteményt nem is mutathatnál annak, akivel meg szeretnéd ismertetni.

Mindezt úgy, hogy biztos lehetsz benne, hogy senki nem “szipkázza el előled” leendő vevődet vagy munkatársadat.

Osszad meg Te is saját Laminine tapasztalatod és biztass másokat is erre. Építsünk fel együtt egy hatalmas Laminine tapasztalati portált, amely mindenkinek a hasznára válhat.

 

FONTOS:  olyan megkeresésekre, amelyben ajánlói, regisztrációs linket kérnek, semmilyen módon NEM reagálunk. Akinek nincs ajánlója, keressen a neten LPGN független képviselőt, aki segíteni fogja őt. Ha válaszolnánk ilyen kérésre nem lennénk függetlenek. 

 

Hozzászólások lezárva.