Szabályzat

szabalyzatAz ElmondomNeked.com weboldal cégfüggetlen és regisztrációs / vásárlói link mentes közösségi weboldal, amely azért jött létre, hogy bárki, aki szeretné megosztani a Laminine termékkel kapcsolatos tapasztalatait, megtehesse,  másrészt tematikus gyűjteményként szolgál azoknak, akik érdeklődnek  Laminine iránt.

 

1.,  Az ElmondomNeked.com weboldal cégfüggetlen és regisztrációs / vásárlói link mentes közösségi weboldal, amely azért jött létre, hogy bárki, aki szeretné megosztani a Laminine termékkel kapcsolatos tapasztalatait, megtehesse, másrészt tematikus gyűjteményként szolgál azoknak, akik érdeklődnek Laminine iránt.

2.,  Ez a weboldal CSAK a tapasztalatok megosztására ad módot, de sem most, sem a jövőben NEM FOG SEMMILYEN FORMÁBAN AJÁNLÓI LINKET TARTALMAZNI.

3.,  Ha megosztanád tapasztalatodat több lehetőséged van:  1. lehetőség: írd le nekünk tapasztalatodat és mi elhelyezzük a tematikus (téma szerint rendezett) gyűjteményünkben, vagy   2. lehetőség: készíts 1, max. 2 percben videót mobiloddal, vagy valaki segítségével, amelyben elmondod, saját tapasztalatod, 3. lehetőség: mindkettőt megteheted.

4.,  Fontos szabály, hogy sem az írott, sem a videóban elhangzó szövegedben (sem feliratban, sem más módon) nem tartalmazhat kapcsolati vagy regisztrációs linket, e-mailt, adatot, FB kapcsolatot, csak a nevedet, életkorodat és hogy hol élsz.

5.,  Rövid, lényegre törő információkat adj, miért fogyasztod, mennyi ideje, mennyit, milyen változás tapasztaltál, …stb.

6.,   Azért, hogy sokrétű és jó áttekinthető tapasztalati infó bázist hozzunk létre együtt, korlátokat kell szabni a szöveges és videós beszámolóknak, ezért a szöveges írás max. 1500 karakter lehet, a videó pedig max. 2 perces. Ezekbe a keretekbe férjen bele a mondandód, hosszabb anyagot nem közlünk. (Wordben vagy más szövegszerkesztőben megírva előre az anyagot ellenőrizni lehet a karakterek számát.)

7.,   Ennek a megosztó weboldalnak a LÉNYEGE, hogy összegyűjtsük a magyar nyelvű tapasztalatokat és MINDENKI tudja használni ajánlása során. Így Te nem csak a saját és környezeted tapasztaltait ismerheted meg és használhatod fel, hanem minden itt megosztott és egyre bővülő infó bázist is.

8.,   Weboldalunkon nem a külföldi anyagok fordítása /másolata. Csak olyan tapasztalatokat osztunk meg, melyet az online űrlapon keresztül a Laminine használók beküldenek.

9.,   A beküldött írásos és videós tapasztalatok megjelenése nem automatikus. Több óra, vagy több nap is lehet, a feldolgozandó anyagok függvényében.

10.,  A megjelent tapasztalatok mindegyikénél ki van kapcsolva a hozzászólás lehetősége, mert itt nem a megvitatás a cél, hanem a SAJÁT tapasztalat közreadása.

11.,  Mind az írott, mind a videó-tapasztalat beküldéséhez 2 adatra szükség van: név és e-mail cím. A beküldött anyag feldolgozását követően a megjelenésről és annak linkjéről visszaigazolást küldünk az e-mailre, de semmi másra nem használjuk ezeket az adatokat. Harmadik félnek nem adjuk ki, és soha semmilyen módon nem élünk vissza vele.

12.,  A beküldött tapasztalatokat a weboldal üzemeltetőjének nincs alkalma és módja ellenőrizni.  A tapasztalat beküldője vállalja a felelősséget a tapasztalat  valóságtartalmáért. Nyilván ha a tapasztalat valóban megtörtént vele, akkor ez nem gond.

13.,  Ha “véletlenül” kerültél erre a weboldalra, tehát nincs ajánlód, mégis szeretnél Laminine terméket vásárolni, akkor keress a neten LPGN független képviselőt, akitől kérdezhetsz, és aki segít a vásárlás folyamatában.

14.,  Ha minket keresnél vásárlói linket kérve, akkor sem fogunk ajánlói linket küldeni, ilyen megkeresésekre nem is reagálunk.

15.,  Függetlenek vagyunk, viszont ennek köszönhetően óriási tapasztalatgyűjteményt tudunk létrehozni együtt, így mindenkinek érdeke és bizalma lesz ezzel a weboldallal is dolgozni a saját anyagai mellet.

16.,  Weboldalunk gyűjteményként funkcionál a közölt anyagok a beküldők tapasztalatait prezentálják.  Nem gyógyítunk, nem diagnosztizálunk, nem adunk tanácsot!

17.,  A LifePharm GN termékei nem gyógyszerek, hanem természetes alapú táplálék-kiegészítők. Egészségügyi problémád esetén elsősorban orvosoddal konzultálj.

 

elvalaszto-vonal

 

laminine-tapasztalat-video230laminine-tapasztalat-irasa230  Tapasztalat beküldés >>

 

Hozzászólások lezárva.