Leírom a tapasztalatom

Az alábbi űrlapon tudod beküldeni SZEMÉLYES tapasztalatodat.

laminine-tapasztalat-irasa230Fontos infók, mielőtt kitöltöd. OLVASD EL!

  1. Csak a saját tapasztalatodról beszélj, vagy a gyermeked, szülőd (családtagod) Laminine tapasztalatát osszad meg. Ha más tapasztatáról beszélsz (kivéve családtag), akkor az nem fog megjelenni.
  2. A szöveg nem tartalmazhat semmilyen módon regisztrációs vagy egyéb kapcsolati adatot (e-mail, domain, FB oldal, …stb.), kivétel a neved, életkorod és hogy hol élsz.
  3. Fogalmazz érthetően és röviden, max. 1500 karakterbe sűrítsd a történeted. Ne raboljuk mások idejét, hidd el, senki sem akar litániát olvasni, a lényeget és az infót keresik az emberek.
  4. Térj ki arra is, hogy mennyi ideje, milyen adagolásban szeded a Laminine-t, és mennyi idő múlva érezted azokat a hatásokat, amit tapasztaltál.
  5. Az írott tapasztalatod megosztásához meg kell adnod neved, amely csak rövidített módon lesz megjelenítve, (pl: P. Sándor) valamint valós e-mail címed is kérjük, de ez nem fog megjelenni, és mi sem küldünk rá semmilyen hírlevelet, csak egy visszaigazolást, amikor beküldöd tapasztalatod megjelenik, annak közvetlen linkjével.
  6. Csak valós tapasztalatot írj! Nem mese-gyűjteményt akarunk létrehozni. Az a bővülő és egyre nagyobbra növő tapasztalati gyűjtemény amelyet így közösen létre hozunk, sokak életére lehet hatalmas hatással. Vedd komolyan, hogy minket is komolyan vehessenek.

Hogyan fog megjelenni az írásod?

  1. A beküldött írásod az admin átmásolja a “Ismerd meg mások élményeit” rovatba, felcímkézve azokkal a témákkal, melyeket említettél. Így könnyen kereshető, megtalálható lesz a megosztásod annak, aki a adott témában Laminine termék-tapasztalatot keres.
  2. A tapasztalati leírásod megjelenése nem automatikus! Több óra, vagy akár több nap is lehet a feldolgozandó anyagok függvényében.

 

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Tapasztalat beküldése

 

 

laminine-balance

A hála és öröm érzése minden Laminine használó sajátja. Ne titkold örömödet, osszad meg, hogy minél többekhez eljusson, és biztass erre minden Laminine felhasználót, akit ismersz.

 

Hozzászólások lezárva.